هانسی فلیک در تمرینات امروز یک 18 ساله را دعوت کرد !
بارسلونا فردا در لالیگا به میادین باز می گردد و در یک جدال با اتلتیکو مادرید رقیب قهرمانی می رود.
سون هیونگ مین : یامال جزو 5 بازیکن برتر فعلی جهان است
حکم جالب گاوی درباره پنالتی جنجالی جولیان آلوارز به رئال مادرید
ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل اتلتیکو مادرید از نگاه رلوو +عکس
آبی اناری ها هنوز نتوانسته اند اتلتیکو را در این فصل شکست دهند، بازی برگشت در لالیگا را در دسامبر باختند و سپس در اولین بازی نیمه نهایی کوپا دل ری با تساوی متوقف شدند.
به گزارش موندو دپورتیوو، در حالی که بارسلونا آماده سازی برای بازی مقابل لوس روژیبلانکوس را آغاز کرد، چهره جدیدی در جلسه تمرینی به شکل دروازه بان مکس بونفیل ظاهر شد.
توپزن 18 ساله بخشی از تیم جوونیل A تحت هدایت جولیانو بلتی است و این فصل یک بار در لیگ جوانان یوفا حضور داشته است.
بونفیل در اوایل این هفته نیز بخشی از یک جلسه تمرینی با تیم اصلی بود و حالا دوباره توسط هانسی فلیک سرمربی در آستانه بازی با اتلتیکو مادرید دعوت شده است.
حضور او عمدتاً به این دلیل است که آندر آسترالاگا و دیگو کوچن با تیم ذخیره هستند که امروز بعدازظهر برای بقای خود در لیگ برتر به مصاف تاراسونا می روند.
در همین حال، آرون یااکوبیشویلی و ادر آلر همراه تیم جوونیل A هستند که ظهر یکشنبه در فینال کوپا دل ری جوونیل مقابل ساراگوسا بازی خواهند کرد.
مارک آندره تراشتگن، آندریاس کریستنسن و مارک برنال تنها غایبان بارسلونا به دلیل مصدومیت هستند .
شوت های لوانفسکی درتمریناتم افتضاحه
انشالله این دوبازی بعد رو میبریمشون هم لیگ هم کوپا

