خداحافظ خدای فوتبال؛ مسی از آرژانتین رفت!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

داوید سیلوا برنده توپ طلا را انتخاب کرد: نه یامال، نه امباپه، نه رودی، نه هری کین، نه اولیسه و نه حتی فران تورس!

کد خبر : 166651  |  زمان ارسال : 1 ساعت و 47 دقیقه پیش

داوید سیلوا ستاره سابق منچسترسیتی و تیم ملی اسپانیا با انتخاب برنده توپ طلای 2026 همه را شگفت زده کرد.

 

اشاره رسمی برگزارکنندگان توپ طلا به لامین یامال: ماجرا چیست؟

 

ستاره سابق بایرن مدعی توپ طلا را اعلام کرد: یامال و هری کین نیستند!

 

بازیکن تیم ملی اسپانیا: من توپ طلا را به یامال نمی‌دهم چون ..

 

 

رای گیری توپ طلای 2026 دوشنبه گذشته به پایان رسید و مراسم جایزه قرار است 18 روز دیگر در لندن برگزار شود که برای اولین بار در تاریخ خواهد بود.

 

در حال حاضر بسیاری برنده توپ طلا را از بین یامال، امباپه و هری کین می‌دانند اما داوید سیلوا نظر دیگری دارد!

 

در واقع این بازیکن معتقد است که توپ طلا باید به جام‌ها و تاثیرگذاری در باشگاه و تیم ملی تعلق بگیرد که در این صورت تنها یک نفر شایسته توپ طلا خواهد بود.

 

اگر دو بازیکن در رای‌گیری توپ طلا مساوی شوند، چه کسی برنده جایزه خواهد شد؟

 

حرکت کثیف امباپه برای توپ طلا لو رفت!

 

دوست رونالدو برنده توپ طلا را مشخص کرد!

 

 

بر این اساس او فابیان رویز هافبک پاری سن ژرمن و تیم ملی اسپانیا را شایسته کسب جایزه دانست زیرا او در 2 سال گذشته پرجام‌ترین بازیکن بوده و نقش مهمی در موفقیت‌های باشگاه و کشورش ایفا کرده است. 

 

بسیاری اما معتقدند رویز عملکرد شاخصی برای کسب این جایزه ندارد اما سیلوا در توجیه انتخابش گفت که رویز را خیلی دست‌کم می‌گیرند و او ستایشی که لایقش هست را دریافت نمی‌کند و از طرفی رویز دنبال هیاهوی رسانه‌ای هم نیست، برای همین نادیده‌اش می‌گیرند.

 

داوید سیلوا البته اشاره کرد که چون رودری قبلا جایزه را برده، نام او را نگفت وگرنه از نظرش او نیز شایستگی توپ طلا را دارد.

 

او سپس به رقابت بارسلونا و رئال مادرید نیز پرداخت و مدعی شد که اگر بارسلونا به سطح فعلی ادامه دهد، رئال مادرید به راحتی قادر به کم کردن فاصله امتیازی و گرفتن صدر جدول نخواهد بود.

 

او از سطح بارسلونای فلیک تمجید کرد و گفت که آنها ترکیبشان را به خوبی تقویت کرده‌اند. سیلوا البته رئال مادرید را کاملا از رقابت قهرمانی کنار نگذاشت و تاکید کرد که این باشگاه مادریدی نیز به لطف داشتن ستارگان بزرگ همچنان قادر به رقابت است.

 

⭕ داوید سیلوا 🇪🇸
🎂 متولد: ۸/ژانویه/۱۹۸۶ (۱۸/دی/۱۳۶۴)
🔵 باشگاه‌ها: والنسیا، ایبار، سلتاویگو، منچسترسیتی، رئال سوسیداد (۲۰۰۳–۲۰۲۳)
🟩 پست: هافبک هجومی / بازی‌ساز / وینگر
⚽ گل‌ها: ۱۱۲+
🅰️ پاس گل: +۱۴۰
🎖️ ملی: ۱۲۵ بازی / ۳۵ گل / ۴۱ پاس گل
#هافبک_هجومی
ادامه در ریپ...
💥پ.ن: نظرتون راجع به هشتک هافبک هجومی چیه؟ ادامه بدم؟
امیری که لاشی نیست خواهان بازگشت لئو به بارسلونا @amir4751
شنبه 4 مرداد 1404
🎩 داوید سیلوا در تاریخ ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۳ در سن ۳۷ سالگی، با چشمانی آرام و قلبی پر از خاطره، از فوتبال خداحافظی کرد... #هافبک_هجومی مصدومیت رباط صلیبی در تمرینات پیش‌فصل با رئال سوسیداد، پایانی تلخ بود برای جادوگر خاموش فوتبال اسپانیا 😢🩼 او با پاس‌های دقیق، دید فوق‌العاده و شخصیت فروتنش، سال‌ها هواداران رو شیفته‌ی خودش کرد. 🏆 از قهرمانی جام جهانی تا فتح لیگ برتر، سیلوا همیشه درخشان بود. خداحافظی‌ات، پر از اندوه بود اما خاطراتت همیشه روشن می‌مونن 🔵✨ Gracias, David.
توپ طلا آنقدر لوس شده که هرکی دوتا گل میزنه خودشو شایسته توپ طلا میدونه
اگه رویز شایسته هست پس پدری چی باید ببره؟
بعد مسی و رونالدو
دیگه به هرکی توپ طلا بدن اون یکی زیاد اعتراضش درست نیست
چون الان هرکدوم موفقیتی داشتن
یامال لالیگا و جام جهانی
فابین لیگ فرانسه و چمپ و جام جهانی
هری کین بوندسلیگا
اولیسه بوندسلیگا
توپ طلا 100 درصد حق تورس هست 😄😄💩
باشه👍
فقط چون تو گفتی
فران اصلا توی لیست نامزد های توپ طلا هست نشون میده افت کرده فوتبال حمزه اگه به جای تورس فصل پیش داشتیم دو برابره فران تورس گل میزد همون توپ رو مقابله چلسی هم گل میزد حیف که حمزه تازه اومده .
از نظر من توپ طلا باید به خود من برسه
کی به کیه؟ منم نظرمو می گم 😂😂😂

بیا برو بابا فابیان رویز اگه هم تیمی هاش نبودن دست خرم نمی برد
و نه حتی فران کصه بنازم تیتر رو
چقدر تاثیر گذار بود حرفش نمیدونم چرا کصشعر های هر آدمی رو باید تو سایت بزارین من میگم مثلا باید برسه به یامال یا مسی رسانه های اروپا باید بیان بگن یکی از تهران ایران گفت توپ طلا حق این دو نفر است 😂😂
معیار جام واسه توپ طلا برای بازیکن درجه یک صدق میکنه نه امثال رویز، به جام باشه آبیدال شش گانه گرفت ولی در تیم منتخب لالیگا هم نذاشتنش چبرسه کاندید توپ طلا!!
رویز هم نه در پاریس و نه در اسپانیا جز برترین ها نبود فقط در ترکیب تیم های قهرمان بازی کرد
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.