با اینکه تا امروز خوشحال بودم و الانم هستم بابت اومدنش از نظر فنی ! ولی یه خبر خوندم از نوع برخوردش با مسی که اسطوره و شناسنامه ی ماست تو فینال جام جهانی و حالم خیلی بد شد ! مگه تو کی هستی که به خودت اجازه ی اون نوع رفتارو میدی !
داداش کنفرانس خبری هر دو تیم اسکالونی و دلافوئنته و رودری و مسی با هم رابطه صمیمانهای داشتن داخل بازی هیچکس به هم رحم نمیکنه!
خیلی خوشحال بودم از آمدنش ولی کل فکرم درگیر شد .خوش ندارم کسی با مسی بدرفتاری کنه .رودری باید حد خودش رو بدونِ و این رو بپذیره که الان باید تو تیمی بازی کنه که فوق اسطوره ابدیش کینگ لئو مسی و بس.
رودری و رودری ها در حد مسی نیستن
رودری و رودری ها در حد مسی نیستن
زمین بازی، زمین رقابت و تنش هستش برادر، برادرش رو نمیشناسه من و پسر عمهام با کلی سن تو بازی بیاهمیت کلی با هم کری میخوندیم و کل کل میکردیم اون بازی که فینال جام جهانی بود

