سیاست بارسلونا برای نقل و انتقالات مشخص شد
گزارش اخیر موندو دپورتیوو، مشخص میکند که سیاست بارسا در بازار نقل و انتقالات آینده چطور خواهد بود
هیچ شکی وجود ندارد که باشگاه به طور فعال به دنبال یک مدافع راست جدید در ژانویه است، به خصوص در میان آینده نامشخص هکتور بیرین . اما به نظر می رسد که باشگاه تابستان آینده تنها یک خرید بزرگ را هدف قرار خواهد داد، در حالی که بقیه ممکن است به شکل نقل و انتقالات رایگان یا جذب قرضی باشند.
همه چیز نشان می دهد که مارتین زوبیمندی هدف اصلی بارسلونا در سال 2023 خواهد بود و هافبک رئال سوسیداد به عنوان جانشین بلندمدت سرخیو بوسکتس شناخته می شود.
مارتین زوبیمندی گزینه مورد علاقه ژاوی برای جانشینی بوسکتس است، اما بند آزادسازی 60 میلیون یورویی این هافبک از سوی باشگاه به عنوان مانعی در نظر گرفته می شود.
در مورد سایر خریدها، بارسا در حال بررسی پنجره نقل و انتقالات ژانویه آینده است. آنها وضعیت بازیکنانی را که قراردادشان در پایان فصل به پایان می رسد را زیر نظر دارند و در حال بررسی گزینه ای برای ارائه یک توافق پیش قرارداد در ماه آینده هستند.
بازیکنانی مانند جورجینیو و انگولو کانته در این دسته قرار می گیرند. دیوگو دالوت نیز یک گزینه بود، اما این ملی پوش پرتغالی احتمالاً یک هدف دست نیافتنی است زیرا منچستریونایتد گزینه ای برای تمدید قرارداد دفاع راست برای یک سال دیگر دارد.
گزینه دیگری که بارسا در حال بررسی است، عذالدین اوناهی است که به عنوان یکی از ستاره های در حال ظهور در جام جهانی فوتبال 2022 ظاهر شده است. او به عنوان یک جایگزین مقرون به صرفه در بخش هافبک شناخته شده است، جایی که ژاوی می خواهد رقابت بیشتری برای پدری و گاوی ایجاد کند.
الان : یه خرید بزرگ شده مارتین زوبیمندی که وااااقعا سطحش در حد همین بوسکتس نیست
بوسکتش جوونیاش که عمرا حتی شبیهشم نیست این زوبیمندی
نمیدونم چرا این بنجلو میخرن
احتمالا برای نیمکت نشین شدن دیونگ و بازم خون ماتادورای بنجل
مربی فقط مربی مراکش که فقط باداشته هاش تیم روبرده نیمه نهایی یاشاید هم فینال.انوقت مااینهمه بازیکن داریم آقا گیر داده به این بنجل
سال بعد بریم سراغ انزو فرناندز چون شک دارم با این قیمتش امسال کسی بتونه بگیرش و بنفیکا هم تمایل به فروش داشته باشه
رویای من دیدن مثلث پدری فرنکی فرناندزه

