خداحافظ خدای فوتبال؛ مسی از آرژانتین رفت!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی

بارسلونا از اسپانیا خارج شد!

کد خبر : 156988  |  زمان ارسال : پنجشنبه 7 فروردین 1404

باشگاه بارسلونا تحت ریاست خوان لاپورتا به گسترش امپراتوری خود ادامه می‌دهد.

 

ایجنت ترنت الکساندر آرنولد با بارسلونا دیدار کرد!

 

قرارداد بدترین بازیکن بارسلونا هم تمدید می‌شود!

 

پرفروش‌ترین پیراهن‌های بارسلونا: نفر سوم بازیکن بارسلونا نیست!

 

 

طبق گزارش رسانه‌های اسپانیایی، بارسلونا به زودی اولین فروشگاه خود را در خارج از اسپانیا در شهر تفلیس، پایتخت گرجستان، افتتاح می‌کند.

 

این فروشگاه، نخستین فروشگاه بین‌المللی بارسلوناست و پس از آن نوبت به افتتاح فروشگاه‌های دیگری در مالاگا و مایورکا می‌رسد تا تعداد فروشگاه‌های باشگاه به عدد ۲۱ برسد.

 

این اقدام نتیجه توافق ۱۴ ساله جدید باشگاه با نایک است که به بارسلونا اجازه می‌دهد تا فروش محصولات خود را در خارج از اسپانیا نیز گسترش دهد و دیگر محدودیت‌های قرارداد قبلی را نداشته باشد.

 

گفتنی است بارسلونا در سال‌های گذشته بر افزایش تعداد فروشگاه‌های فیزیکی خود تمرکز کرده است که نتیجه آن افزایش چشمگیر تعداد فروشگاه‌ها بوده است.

بله خیلی اتفاق خوبی است چون هم بارسا بیشتر پول در میاره هم همه جهان می توانند از محصولات عالی بارسلونا استفاده کنند.
امیدوارم سال بعد در ایران این فروشگاه راه بیفته.
خوبه همه جا شعبه بزنن پول در بیارن
چه خوب پس احتمالا شعبه بعدیش سال آینده در ایران خواهد بود
توی انگلیس هم خوب بود اگه میشد
انگلیس فوتبال دوست هاش از گرجستان بیشتره
بنظرم لندن یا سائو پائولو یا بوئنوس آیرس حرکت بهترین بودن تا تفلیس البته فکر کنم جنگ روسیه نبود مسکو انتخاب میکردن
ای خدا ! چرا توی ایران خودمون که یک کشور به شدت فوتبالدوسته و تیم بارسلونا هم طرفداران میلیونی توی ایران داره نباید یک نمایندگی رسمی بارسا داشته باشه ؟؟
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.