خداحافظ خدای فوتبال؛ مسی از آرژانتین رفت!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی
#اخبار
#فیلم_سریال
#سینما
#axis
#fios

دادگاه انقلاب تهران طی حکمی سعید روستایی کارگردان فیلم برادران لیلارو به جرم ساخت این فیلم و پخش اون در جشنواره کن و " فعالیت تبلیغی علیه نظام" به شش ماه حبس تعزیری محکوم کرد🤡😐.

همچنین سعید روستایی از معاشرت با افراد مرتبط با سینما و هرگونه فعالیت در حوزه سینما به مدت نامعلومی محروم شده و باید در دانشکده صدا و سیمای قم دوره ای با عنوان حفظ منافع ملی و دینی بگذرونه😐.

ادامه👇
کانون کارگردانان سینمای ایران در صفحه رسمی اینستاگرام خود بیانیه‌ای منتشر کرد و اعلام کرد:

«کانون کارگردانان سینمای ایران معتقد است حکمی که برای سعید روستایی کارگردان فیلم "برادران لیلا" از سوی قوه قضاییه صادر شده عجیب‌ترین حکم قضائی در تاریخ سینمای ایران است.
فیلمی با مجوز ساخته شده و به فستیوال معتبر جهانی کن رفته، فستیوالی که سالهاست سینمای خصوصی و دولتی ایران در آن شرکت می‌کنند. فیلم از این جشنواره جایزه معتبری گرفته و پخش کننده خارجی فیلم را منتشر کرده و مردم هم در ایران این فیلم را دیدند و علیرغم نظرات متفاوت ارتباط بسیار خوبی با آن برقرار کردند.
صدور چنین حکم عجیبی تلاش بیهوده در جهت تحقیر این سینماگر جوان و خوشفکر سینمای ایران است.

کانون کارگردانان سینمای ایران صدور حکم زندان، پنج سال ممنوعیت از ملاقات با اهالی سینما و آموزش اجباری در دانشکده صداوسیمای قم را محکوم می‌کند.

کانون کارگردانان سینمای ایران از مدیریت سینمای ایران می‌خواهد در این لحظه حساس کنار سعید روستایی بایستد و مانع اجرای چنین حکمی شود تا بیش از این فضای یأس و ناامیدی در سینمای ایران ایجاد نشود.»
بعد سال ها کسی میاد فیلم خفن میسازه هم لیاقت ندارن
برای اولین بار به نظرم کار درستی کردن.
نشوندن دادن ضعف های یه کشور توی یک پرده جهانی کاره درستی نیست. نمیگم محتواش دروغه یا نه ولی حتی اگه اینطوری باشه هم نباید این کار و کرد. برای اولین بار به نظرم کاری و کرد که کشور های دیگه هم تو این موقعیت می‌کردند. البته این نظر منه و خیلی ازش مطمئن نیستم و پافشاری نمیکنم.
خواهشا اول فیلم رو ببینید بعد نظر بدید
این چه جمهوری اسلامی داریم ما
برادران لیلا همون نبود که توش چک زد به باباش ؟
جامعه ایران اینجوریه ؟؟؟
نه سید مشکلات ما از تحریمه🤡
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.