رسمی: هری کین برنده توپ طلا 2026 شد!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی
بعد از بازیهای متوالی زیادی که من سیتی در جام‌های مختلف درگیرش هست به نظر میرسه بازیکنان کمی خسته و فرسوده شدن و تو بازی امشب بعضی از بازیکنان کلیدی مثل رودری،گوندوگان،سیلوا،گریلیش و حتی دیبروینه اشتباه زیاد داشتن و اون شادابی و سرعت لازم در بازی من سیتی دیده نمیشد و هالندی که خیلی بی اثر و خاموش بود،در واقع رئال رابطه بین هافبک‌ها و هالند قطع کرد،مهاجمانی مثل هالند و لوا بدون هافبک بازیساز حرفی برای گفتن ندارن ولی مهاجمانی مثل کین،سوارز،امباپه میتونن در این حالت شرایط یک تنه تغییر بدن.
جدا از شرایط سیتی رئال این بازی بعضی بازیکناشون خسته بودن مثل بنزما مودریچ والورده و غیره و تعویض نکردن های گواردیولا خیلی برام عجیب بود واقعا که آلوارز و محرض و فودن رو نیمکت باشن استفاده نکنی ازشون. فودن از اون گریلیش خیلی سرعتی تره کارواخال خیلی بیشتر اذیت میکرد برناردو و گریلیش و هالند کلا تو جیب رودیگر و کاماوینگا و کارواخال بودن.
سیتی اومده بود کنترل کنه بازیو مساوی بگیره الان رئال خیلی از بازیکناشون استراحت میکنن شرایطشون واسه بازی برگشت خیلی بهتر میشه
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.