بعد از بازیهای متوالی زیادی که من سیتی در جامهای مختلف درگیرش هست به نظر میرسه بازیکنان کمی خسته و فرسوده شدن و تو بازی امشب بعضی از بازیکنان کلیدی مثل رودری،گوندوگان،سیلوا،گریلیش و حتی دیبروینه اشتباه زیاد داشتن و اون شادابی و سرعت لازم در بازی من سیتی دیده نمیشد و هالندی که خیلی بی اثر و خاموش بود،در واقع رئال رابطه بین هافبکها و هالند قطع کرد،مهاجمانی مثل هالند و لوا بدون هافبک بازیساز حرفی برای گفتن ندارن ولی مهاجمانی مثل کین،سوارز،امباپه میتونن در این حالت شرایط یک تنه تغییر بدن.
جدا از شرایط سیتی رئال این بازی بعضی بازیکناشون خسته بودن مثل بنزما مودریچ والورده و غیره و تعویض نکردن های گواردیولا خیلی برام عجیب بود واقعا که آلوارز و محرض و فودن رو نیمکت باشن استفاده نکنی ازشون. فودن از اون گریلیش خیلی سرعتی تره کارواخال خیلی بیشتر اذیت میکرد برناردو و گریلیش و هالند کلا تو جیب رودیگر و کاماوینگا و کارواخال بودن.
سیتی اومده بود کنترل کنه بازیو مساوی بگیره الان رئال خیلی از بازیکناشون استراحت میکنن شرایطشون واسه بازی برگشت خیلی بهتر میشه
سیتی اومده بود کنترل کنه بازیو مساوی بگیره الان رئال خیلی از بازیکناشون استراحت میکنن شرایطشون واسه بازی برگشت خیلی بهتر میشه
برای من هم عجیب بود پپ تعویضی نکرد،پپ در اکثر بازیهای اخیر که خیلی مهم بودن از همین ترکیب فیکس استفاده کرد و کمتر تعویض کرد و دقایق کمی به بازیکنان نیمکت بازی داد،از پپ چنین تصمیمی بعید بود ولی حس میکنم پپ و بازیکناش کمی از نظر روحی و روانی آماده این بازی نبودن،یک مقدار زیادی ترس از نتیجه سال قبل هنوز در وجودشون دیده میشد.به نظرم پپ باید بازی این هفته لیگ فدای بازی برگشت کنه و به بازیکنان فیکس و تأثیرگذار تیم استراحت بده.سن بالا بعضی از بازیکنان هم مشکل شده.نبوغ دیبروینه من سیتی رو به گل رسوند.

