خداحافظ خدای فوتبال؛ مسی از آرژانتین رفت!
بارسلونامنچسترسیتیرئال مادریدبایرن مونیخچلسیلیورپولپاری سن ژرمنآرسنالمنچستر یونایتد
داغ تــرین هاشایعات نقل و انتقالاتپیشخوان شخصی
سلام و درود خدمت همگی با بخش کوچکی از #زندگی_نامه اولین وزیر زن اموزش و پروش ایران یعنی #فرخ‌رو_پارسا در خدمت شما هستم

فروغ‌ الزمان پارسا، معروف به فرخ‌رو پارسا پزشک، آموزگار، استاد دانشگاه، فعال حقوق زنان و سیاستمدار ایرانی بود. وی در کابینه دوم و سوم امیرعباس هویدا از ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۴ به‌ عنوان وزیر آموزش و پرورش ایران فعالیت می‌ کرد. او نخستین مدیرکل زن در ایران در سال ۱۳۳۹، از نخستین زن‌ های راه‌ یافته به مجلس شورای ملی و نخستین زن ایرانی بود که در دوران حکومت پهلوی به مقام وزارت رسید. او در سال ۱۳۴۲ نماینده تهران در دوره ۲۱ مجلس شورای ملی بود. وی پس از انقلاب ۱۳۵۷ اعدام شد.

او که در دوران نمایندگی به مسئله آموزش اهمیت فراوانی می‌ داد، معاون پارلمانی وزارت آموزش‌ و پرورش را که از سوی هویدا به او پیشنهاد شده بود پذیرفت. بر اساس اسناد ساواک این انتصاب موجب نارضایتی روحانیان شده بود. فرخرو پارسا وقتی معاون وزارت آموزش‌ و پرورش شد، طرح اصلاح طبقه‌ بندی معلمان را برای بهبود وضعیت شغلی آن‌ ها تهیه و تصویب کرد و با اجرای قانون استخدام کشوری در این وزارتخانه نزدیک به ۵۰ هزار معلم و کارمند پیمانی، رسمی شدند.

وی سه سال معاون وزارت آموزش‌ و پرورش بود تا آن که در شهریور سال ۱۳۴۷ امیر عباس هویدا دوباره از او دعوت می‌ کند تا مسئولیتی جدید به عهده بگیرد. فرخ‌رو پارسا در یادداشت‌ هایش از قول هویدا می‌ نویسد: «می‌ خواهم مسئولیت بزرگی را به یک مادر بدهم. می‌ خواهم آموزش‌ و پرورش فرزندان این مملکت را به دست یک مادر بسپارم. می‌ خواهم وزیر آموزش‌ و پرورش ما بچه‌ های مردم را چون فرزندان خود بداند.»

از این رو در سال ۱۳۴۷ به‌ عنوان نخستین وزیر زن در تاریخ ایران به‌ عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شد و در این مدت چندین تشکل ویژه زنان مانند انجمن بانوان فرهنگی، شورای همکاری جمعیت‌ های بانوان ایرانی، سازمان زنان ایرانی، خانه زن، شورای ورزشی بانوان، و جمعیت زنان دانشگاهی ایران را پدید آورد. او در سال نخست وزارت پس از اصلاحاتی برای بهبود شرایط آموزش در نظام آموزشی انجام داد، در دومین سال وزارت خود قانون خدمات اجتماعی زنان و دختران را اجرا کرد که بر اساس آن دختران هم مانند سپاه دانش به خدمت آموزشی و بهداشتی در مناطق مختلف به‌ خصوص به روستا ها اعزام شدند.

« ادامه در ریپلای »
امیدوارم این زندگی نامه براتون جالب بوده باشه ، اگه پیشنهاد ، انتقاد یا هرچیزی که باعث پیشرفت این گونه مطالب میشه در ذهن دارین حتما با من درمیون بزارین

-دوستدار شما کوچینی 😁
از آنجا که او زبان عربی را از درس‌ های اجباری دبیرستان‌ ها حذف کرد، به ارزیابی گواهی‌ های طلاب حوزه‌ ها در آموزش و پرورش پایان داد و چادر را در مدارس منسوخ کرد و این اقدامات در پرونده او در ساواک به‌علت مخالفت‌ اش با آن سازمان منظور شد. در این دوره روحانیانی که نسبت به انتخاب یک زن به‌ عنوان وزیر خشمگین بودند وقتی کمیسیون رسیدگی به ارزش تحصیلی طلاب منحل شد، دوباره اعتراض کردند. در مقابل این اعتراضات، خانم وزیر دستور داد برنامه درسی تعلیمات دینی، تعلیم قرآن و فقه اسلامی در برنامه آموزشی گنجانده شود.

در مقاله‌ ای درباره پوشش دختران در مدرسه‌ ها نوشته بود که دانش‌ آموزان حق ندارند در محیط بیشتر...
روانش شاد، نفرین به خلخالی
این خیلی آشغال بود نتیجه اعمال مزخرفش شده فساد الان جامعه
باید یواش یواش انجام می‌داد
خلخالی هم که خود اینا هم باهاش بدن
تنها کسی که با محدودیت ۲۰۰۰ کاراکتر هم کاراکتر کم میاره 🙂

خسته نباشی محمدحسین جان 🩵🔥
مهمانکاربر مهمان@Guest
از اینکه بارسا نیوز را انتخاب کردید متشکریم. به نظر می‌رسد شما از یک مسدود کننده تبلیغات استفاده می‌کنید.
تبلیغات به ادامه فعالیت و ارائه خدمات باکیفیت و اخبار بروز کمک می‌کند.
لطفاً مسدود کننده تبلیغ را غیرفعال کنید و از اخبار بروز سایت لذت ببرید.
×برای انجام عملیات ابتدا باید وارد شوید.